Uw partner voor advies bij een bedrijfsovername

Een overname zonder zorgen

Uw bedrijf verkopen doet u natuurlijk niet zomaar. Kiezen voor een bedrijfsovername is een belangrijke beslissing die u weloverwogen neemt. Een bedrijfsovername is bovendien een ingewikkeld proces dat de juiste kennis en ervaring vereist. Dus doet u best beroep op een vakkundige en betrouwbare partner zoals Van Damme & Partners. Al meer dan 25 jaar bieden we advies en begeleiding bij bedrijfsovernames. In deze periode hebben we al meer dan 200 overnames tot een goed einde gebracht.

Zoveel meer dan een adviseur

Onze rol is veel ruimer dan het bieden van advies bij bedrijfsovernames. Onze dienstverlening omvat: - professionele bemiddeling bij overnames van gezonde bedrijven

  • uiterst nauwkeurige en vakkundige waardebepaling
  • advies en begeleiding aan de verkoper van een bedrijf bij overdracht, zowel aan derden als intern
  • expertise in bedrijfsvastgoed, overdracht van handelsfondsen en patrimoniumoverdracht

Overnemer gezocht

Als u eenmaal de beslissing hebt genomen om uw bedrijf te verkopen, moet u natuurlijk ook nog een koper vinden. Van Damme & Partners helpt u met het vinden van de meest geschikte overnemer via een screening van de markt. Hierbij kunnen we terugvallen op een zeer uitgebreid professioneel netwerk.

Maak gebruik van professioneel advies

Zoekt u ook een professionele partner voor advies bij uw bedrijfsovername? Reken dan op de expertise van Van Damme & Partners. Wij bieden u doorheen het hele proces deskundige begeleiding, advies en bemiddeling. Ons doel is een zo optimaal mogelijke overname, voor alle betrokken partijen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een afspraak.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - Belgiƫ - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65