Waardebepaling van uw bedrijf

Nauwkeurige cijferanalyse

Voordat u uw zaak te koop kan zetten, moet er uiteraard een prijs worden bepaald. Onze experts voeren een doorgedreven analyse uit van uw bedrijf, wat resulteert in een nauwkeurige waardebepaling. Ons doel is om tot een verkoopsprijs te komen die optimaal op de markt is afgestemd.

Grondige analyse

Wij voeren een analyse uit op basis van de bedrijfsgegevens die u ons bezorgt en maken een bedrijfsprofiel op. Vervolgens vergelijken wij uw positie met die van de concurrentie. De uiteindelijke verkoopprijs hangt af van vraag en aanbod op de markt en van de onderhandelingen tijdens de bemiddeling. Na de prijsbepaling stellen we in nauw overleg met de opdrachtgever een bemiddelingsopdracht op die de prijs en de voorwaarden bevat.

Meer weten?

Wilt u een waardebepaling voor uw bedrijf of heeft u vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor begeleiding voor andere stappen uit het overnameproces kunt u rekenen op Van Damme & Partners. Denk bv. aan het opstellen van een bemiddelingsopdracht en de screening van kandidaat-kopers.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - Belgiƫ - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65