Uw bedrijfsverkoop begint met het juiste profiel

Onze experts begeleiden u bij elke stap van het overnameproces. Een belangrijk onderdeel hiervan is het uitwerken van een bedrijfsprofiel voor de verkoopsbegeleiding. Met dit document presenteren we uw firma aan valabele kandidaat-kopers.

Alle info in een oogopslag

Om kandidaat-kopers aan te spreken en uw bedrijfsverkoop vlotter te laten verlopen, is het belangrijk dat u uw onderneming op een korte en duidelijke manier voorstelt. Veel mensen die op zoek zijn naar een over te nemen bedrijf, hebben immers een duidelijk beeld van wat ze wel en niet willen. Door een overzichtelijk bedrijfsprofiel te gebruiken, zien potentiële kopers in een oogopslag of uw firma beantwoordt aan hun verwachtingen. Dit document bevat essentiële informatie zoals statuut, activiteiten, uitrusting, markt, klanten en financiële basisgegevens. Omdat het om een ‘blind’ profiel gaat, blijft uw bedrijf anoniem.

 

Vertrouw op een professional

Wilt u meer weten over het gebruik van het bedrijfsprofiel of wilt u een afspraak maken met onze experts voor uw bedrijfsverkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaring loodst u door het volledige overnameproces.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - België - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65