Deskundige overnamebemiddeling

Bemiddelen als de beste

Bij een bedrijfsovername bestaan er altijd 2 partijen: de koper en de verkoper. Beide partijen hebben niet altijd gelijkaardige verwachtingen, en de kunst is om een gulden middenweg te vinden. Om de communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, nemen wij de rol van bemiddelaar op ons. Tijdens de overnamebemiddeling streven wij naar de meest doeltreffende en optimale onderhandelingen.

Gebouwd op vertrouwen

De overnamebemiddeling van Van Damme & Partners is gestoeld op vertrouwen. U kunt rekenen op 100% discretie en objectief advies gedurende het volledige verkoopproces. Ook vragen wij alle kandidaat-kopers om een geheimhoudingsclausule te tekenen voordat ze toegang krijgen tot bedrijfsdocumenten.

Laat u bijstaan

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op vlak van overnamebemiddeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Van Damme & Partners. Wij zetten onze uitgebreide ervaring en expertise graag in om u te kunnen helpen. Ook voor de screening van kandidaat-kopers, de begeleiding van bedrijfsbezoeken en het opstellen van een overnamecontract kunt u uiteraard bij ons terecht.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - Belgiƫ - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65