Overnamecontract voor uw bedrijf

Samen tot een akkoord komen

Zodra de onderhandelingen, het boekenonderzoek en de overnamefinanciering positief afgerond zijn en beide partijen tot een finaal akkoord komen, sluiten we een overnamecontract af voor het bedrijf. Van Damme & Partners heeft een coördinerende rol en bemiddelt tussen de  verkoper, de overnemer en hun adviseurs.

Overeenkomst op maat

Een overnamecontract bevat uiteraard de standaard bepalingen zoals betalingsmodaliteiten, garanties en begeleidingsperiodes. Daarnaast bevat het ook specifieke bepalingen die voor elke transactie anders kunnen zijn.

Een overname zonder zorgen?

Reken daarvoor op Van Damme & Partners. Wij stellen een sluitend overnamecontract op voor uw bedrijf en regelen het volledige overnameproces tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak met een van onze overnameadviseurs. Ook voor een accurate waardebepaling en doeltreffende bemiddeling bij onderhandelingen kunt u terecht bij de experts van Van Damme & Partners.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - België - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65