Bezoek aan de onderneming ter overname

Een bedrijf kopen doe je niet zomaar, zeker niet zonder het ooit bezocht te hebben. De potentiële kopers van uw bedrijf moeten daarom de mogelijkheid krijgen om uw onderneming te bezoeken. Van Damme & Partners leiden deze bezoeken in goede banen voor u.

2 partijen op 1 lijn krijgen

Om de kandidaat-kopers een zo accuraat en volledig mogelijk beeld van uw bedrijf te geven, is het natuurlijk essentieel dat jullie elkaar beter leren kennen. Wij organiseren daarom vergaderingen en bedrijfsbezoeken. Alleen door ter plaatse te komen, krijgen de potentiële kopers echt voeling met uw onderneming. Van Damme & Partners begeleidt alle meetings & bezoeken voorafgaand aan de overname en probeert zo beide partijen op een lijn te krijgen.

Als er hierna een intentieverklaring voor overname volgt, starten we verder onderzoek van de boeken op via due diligence. Dit is een soort audit door de koper, die de exacte waarde en status van uw onderneming verifieert.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak met ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij begeleiden de overname van uw onderneming van begin tot einde.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - België - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65