Bemiddeling bij uw bedrijfsovername

Nadat de waarde van uw onderneming vaststaat, gieten we de voorwaarden voor uw bedrijfsovername in een bemiddelingsopdracht. Dit document is een soort contract waarmee u Van Damme & Partners de opdracht geeft om een geschikte koper te vinden voor uw onderneming.

Discretie verzekerd

Om de bemiddelingsopdracht zo goed mogelijk uit te voeren, krijgen onze experts toegang tot de bedrijfsinformatie die kan helpen met het realiseren van een uiteindelijke bedrijfsovername. Het spreekt voor zich dat Van Damme & Partners alle informatie vertrouwelijk behandelt. Door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring bent u verzekerd van de nodige discretie.

Op zoek naar potentiële kopers

Om uw bedrijf in de markt te zetten, maken we eerst een bedrijfsprofiel op. Met dit ‘blinde’ profiel presenteren wij uw bedrijf aan potentiële kopers. Dankzij onze kennis, expertise én uitgebreide netwerk weten we precies waar we de koper van uw onderneming kunnen vinden. Onze specialisten spreken de juiste mensen aan en onderhandelen met valabele kandidaat-kopers. Ons doel is zo snel mogelijk een bindend bod te ontvangen.
 

Maak het u gemakkelijk

Maak het u gemakkelijk en laat de zoektocht naar kandidaat-kopers over aan professionals. Dankzij onze bemiddeling wordt er werk gemaakt van uw bedrijfsovername. Wilt u meer weten over de voorwaarden van een bemiddelingsopdracht? Aarzel dan niet om ons contacteren.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - België - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65