Een bedrijf kopen

Ontdek ons ruime aanbod

Of u nu op zoek bent naar een industrieel bedrijf, een productiebedrijf of een handelszaak, bij Van Damme & Partners vindt u ongetwijfeld het bedrijf waar u naar op zoek bent. Bekijk hieronder onze portefeuille en ontdek wat wij momenteel te koop aanbieden.

Uw partner in bedrijfsaankopen

Van Damme & Partners heeft al meer dan 25 jaar ervaring met bedrijfsovernames en deze ervaring zetten we graag voor u in. Wij helpen u met de overname van de aandelen van een bedrijf of van een handelsfonds. Een handelsfonds bestaat uit alle materiële en niet-materiële zaken van een bedrijf, zoals meubilair, producten, grondstoffen en machines, maar dus ook het klantenbestand, de naam, het logo en de reputatie.

Daarnaast helpen wij ook met de overdracht van uw patrimonium, de waardebepaling van uw onderneming, en de verkoopsbemiddeling tijdens de bedrijfsoverdracht.   

Vraag het ons

Wilt u een bedrijf kopen en bent u geïnteresseerd in een van de zaken uit ons aanbod? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Van Damme & Partners - Guldensporenpark 1 A - B-9820 Merelbeke - België - info@vandamme-partners.be - T: +32 9 222 58 54 - F: +32 9 221 18 65